Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Apa sebenarnya Maggi?

Berasal dari Switzerland, Maggi dibawa ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menyajikan makanan rakyat Malaysia yang mereka gemari, termasuk perasa dan mi segera. Salah satu pencapaian Maggi ialah berjaya Rare metal di dalam Putra Brand Awards 2019. Orang Malaysia sangat menyukai barangan Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat resepi paprik ayam dengan cepat.

Apa yang Maggi Sampaikan

Maggi lebih disukai untuk mi segera berperisa kami dengan rasa seperti kari dan ayam. Kami menawarkan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk menggunakan perasa atau perasa untuk penyediaan makanan anda. Model perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat membantu menjadikan persediaan makanan anda sedikit. Kami juga mempunyai pasta dan campuran cepat sehingga anda dapat membuat makanan dengan cepat.

Resepi Maggi’s Vital Tasty

Pelbagai resipi lazat ditawarkan bahawa anda harus dihasilkan dengan mudah dengan item Maggi. Sekiranya anda mencari resipi ayam, rendang unggas kami mudah dibuat dengan perasa CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi lazat dengan daging. Contohnya, hidangan daging dan brokoli kami dihasilkan dengan sedap menggunakan teguran dari pengasam tiram saya.

Maggi MY

Makanan Segera Bersama Maggi

Dengan CukupRasa, anda boleh membuat hidangan nasi yang enak dan cepat dalam kesederhanaan, seperti formula goreng Cina kami. Di samping itu, terdapat resipi berkualiti untuk ikan; sebagai contoh, resipi udang kami diselitkan dalam rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Untuk menjadikan hidangan yang lebih sihat untuk ahli keluarga anda, sekarang kami mempunyai hidangan sayuran seperti kangkung belacan goreng atau spesies ikan kailan masin.

Makanan Luar Negara Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh dunia di rumah dengan produk Maggi. Kami mempunyai resipi Amerika seperti meatloaf daging dan rasa di bahagian Timur seperti ladu domba dan ayam kung pao. Resipi ayam teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk apa-apa pinggan Jepun cepat dan resipi Arab, seperti nasi Arab unggas, dibuat menggunakan kiub bekalan Maggi.

Sesuatu yang sangat baru dengan Maggi

Maggi sememangnya disukai di seluruh dunia agar lelaki dan wanita di bahagian tertentu di seluruh dunia menggunakan barang-barang kami secara kreatif untuk makanan. Kheer, makanan lazat India puding beras dengan susu keseluruhan, telah dibuat menggunakan mi dari mi segera Maggi 2 minit. Barang dagangan kami juga merupakan sebahagian daripada hidangan untuk makanan, termasuk keripik kentang, dengan persediaan rumah.

Cadangan Berguna dari Maggi

Petua dan trik kami adalah mengoptimumkan makanan memasak anda untuk membuat anda lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi akan membantu anda mencari pasta yang sangat baik, menggoreng makanan laut dengan mahir, atau memasak dengan betul untuk menjimatkan wang, masa, dan anda sihat. Anda juga mungkin memahami mengosongkan kawasan dapur anda untuk membantu anda menyediakan ruang makan yang sempurna di rumah.

Maggi Untuk Keputusan Anda

Sekiranya anda ingin membuat persediaan dengan mudah dan cepat, buat Maggi apabila produk atau perkhidmatan anda menjadi pilihan. Produk Maggi dapat melengkapkan banyak resipi makanan dengan fleksibel sehingga berjaya menyiapkan makanan dengan barang-barang yang disediakan di rumah anda. Senarai hidangan resepi paprik ayam kami juga akan membantu anda mendapatkan petua untuk membuat pelbagai makanan dengan mudah apabila anda tidak benar-benar tahu apa yang harus dimasak sepanjang hari.